dinsdag 18 juni 2024 | WEEK 25 |

Deze week in de krant

0279617_Westermolen.jpg

De ‘Molenkamer’: samenwerking Boule’88 en Westermolen Dalfsen

DALFSEN - Stichting Westermolen Dalfsen en jeu de boules vereniging Boule’88 slaan de handen ineen. Met de ondertekening van een gezamenlijke overeenkomst door de voorzitters hebben beide besturen afspraken gemaakt over de overdracht van het beheer van de molenzaal naar Boule’88.

0279771_Deelkastje.jpg

Nieuwe deelkast kruising Eschstraat en Nieuwe Uitleg

DALFSEN - Dalfsen heeft een nieuwe deelkast. Deze kast is onlangs in gebruik genomen en bevindt zich op de kruising van de Eschstraat 33 en Nieuwe Uitleg. In het seizoen zijn hier ook verse groenten te vinden.

0279938_VOV_logo.jpg

Politiek Verwoord: VOV

OMMEN - Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. Deze week is Bas van der Velde van de VOV aan het woord.

Kadernota: Ommen heeft ruimte voor investeringen in de samenleving

OMMEN – Hoewel veel gemeenten de komende jaren het ergste vrezen voor hun financiële huishouding, staat Ommen er goed voor. Vanuit de financiële reserve kan de gemeente de komende jaren dan ook veel investeren in de lokale samenleving. Dat gebeurt onder meer in de onderwijshuisvesting, de leefomgeving, het landelijk gebied,

Save the date: Sestival, een cultureel familiefeest in Dalfsen

DALFSEN – Op zaterdag 6 juli presenteert Stichting Kunstzinnig Ses tussen 14.00 en 18.00 uur het Sestival in de Trefkoele . Een laagdrempelig en feestelijk cultureel festival. Dit gratis evenement biedt een platform aan kinderen, jongeren en volwassenen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Politiek Verwoord: VOV

OMMEN - Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. Deze week is Bas van der Velde van de VOV aan het woord.

spot_img

Laatste nieuws

spot_img