vrijdag 24 maart 2023 | WEEK 12 |

Deze week in de krant

0253009_2023-02-06_6.jpg

Gezocht: verhalen en anekdotes over familiebedrijf Van Kesteren

OMMEN - Marjon Mellema, dochter van schoenmaker Wim van Kesteren, is op zoek naar verhalen en ervaringen over het familiebedrijf van Van Kesteren.

spot_img

Wandelen in Punthorst

OMMEN/PUNTHORST - Op donderdag 30 maart vindt de eerstvolgende wandeling plaats van WijZ Welzijn.

Theatercollege met Raymond Mens in De Stoomfabriek

DALFSEN - Raymond Mens, bekend als expert op het gebied van politieke ontwikkelingen komt naar Dalfsen. Op vrijdag 31 maart a.s. geeft hij een interactief theatercollege over de Amerikaanse politiek. Een leerzame avond maar vooral ook een avond met vermaak en ontspanning.

Lampie: Kort gebed

Als oudste zoon werd ik vernoemd naar mijn opa Willem. Na een jaartje of wat kwam de ooievaar weer bij ons langs met een pakketje. Wederom een jongetje. Nu was de andere opa aan de beurt. Die heette Andries. Dat vond mijn moeder een ietwat lompe naam. Na ampel beraad

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN- Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. Deze week is Wim van Lenthe van Gemeentebelangen aan het woord.

De Marshoeve is uitgebreid met locatie in Arriën

ARRIËN - De Marshoeve werkt. De zorgboerderij die Christien Mars bijna 20 jaar geleden startte is inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf waarin ook haar echtgenoot en inmiddels volwassen dochters actief zijn. Nog steeds spelen paarden een grote rol bij de behandeling en begeleiding van een nog altijd groeiend aantal kinderen

spot_img

Laatste nieuws

spot_img