zondag 21 juli 2024 | WEEK 29 |

Deze week in de krant

0281006_zoekplaatje_202426.jpg

Zoekplaatje

Ommen – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

0281169_Beerze_Rosalie_Smit.jpg

Ga mee ‘OpStap’ in natuurgebied Beerze

OMMEN – Dinsdagavond 6 augustus houdt Landschap Overijssel weer een ‘OpStap’ excursie in natuurgebied Beerze.

0281273_Rekendag.JPEG

Basisschool Het Avontuur in het teken van Grote Rekendag

DALFSEN - Twee handen vol met knikkers, levende staafdiagrammen en de code kraken om een kikker te bevrijden. Voor de leerlingen van het Avontuur was het donderdag geen normale schooldag. De hele school stond deze dag in het teken van de Grote Rekendag.

Relaxte zondagmiddag in Bostheater Ommen met Savine

OMMEN – De laatste zondag van juli. Hopelijk wordt het een zonnige, droge, maar desondanks niet al te hete, milde zomerse dag. Graadje of 25 en windstil, zou ideaal zijn.

Lampie: Leugendoekje

Hoogbouw in Ommen. Residentie De Stadshaghen. De term doet gewichtig aan. Eigenlijk niks voor het nuchtere Ommen, dat getrompetter. Het is een flat, een woongemeenschap voor gepensioneerden. Voorzien van gemak en toezicht. Er is een receptie en Bertus Klomp sjouwt er rond als huismeester. Heb in de vorige eeuw nog

Politiek Verwoord: CU Dalfsen

DALFSEN - Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. Deze week is Dick Homans van de CU aan het woord.

spot_img

Laatste nieuws

spot_img