Vissen op de Vecht vanuit een rolstoeltoegankelijke boot

0280772_QR_Promovideo_VECHTschippers.jpg
Scan de QR code voor de video van de VECHTschippers

DALFSEN/OMMEN – Sportvisserij Oost-Nederland geeft mindervalide mensen graag de mogelijkheid om vanuit een rolstoel toegankelijke boot te vissen en varen op de Overijsselse Vecht in de omgeving van Ommen.

De natuurlijke, afwisselende omgeving en de bijzondere vangsten maken het vissen op de Vecht een mooie ervaring. Dankzij de samenwerking met camping de Koeksebelt, de Reggesafari én de inzet van vrijwilligers kunnen mindervaliden een prachtig (vis)dagje beleven.

Verzorgde vistrip

Twee ervaren VECHTschippers zullen zowel de boot besturen als de gasten begeleiden bij het vissen. De schippers kunnen één tot maximaal twee mensen in een rolstoel meenemen aan boord. Er is daarnaast nog ruimte beschikbaar voor eventuele zorgbegeleiding. Je hoeft geen ervaren visser te zijn om mee te gaan. Er kan slepend gevist worden met kunstaas op roofvis, zoals snoek, baars en roofblei. Ook behoort korstvissen op winde op zomeravonden tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om met de vaste stok op witvis te vissen. Er wordt gezorgd voor alle benodigde hengelmaterialen, een veilig zwemvest en (als het nodig is) warme dekens.

Neem voor meer informatie over het uitje en de kosten contact op via evenementen@sportvisserijoostnederland.nl en kijk voor updates op Instagram @vechtschippers

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.