Supportersvereniging USV pakt uit met tropische verrassing

0280726_`Summer_Vibes_1.jpg

NIEUWLEUSEN – De Supportersvereniging USV vierde haar 50-jarig bestaan met een spectaculaire afsluiting van maandenlange jubileumactiviteiten. Zaterdag werd sportpark Hulsterlanden omgetoverd tot een 5-sterren tropisch resort, compleet met wuivende palmen, een cocktailbar, foodtruck, bruisende muziek, Hawaii-shirts, en spetterende waterattracties. De stralende zon en aangename temperaturen maakten de dag perfect. Voor een uitgebreid verslag en foto’s, zie unionsv.nl.

Tekst: Ben Schuurman
Foto’s: Marcel van Saltbommel

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.