Succes voor vernieuwd subsidiebeleid Mulertstichting

OMMEN – De F.E. Baron Mulertstichting heeft dit jaar voor het eerst subsidies toegekend volgens een vernieuwd beleid, gericht op het ondersteunen van maatschappelijke initiatieven. De adviescommissie heeft de aanvragen zorgvuldig beoordeeld.

Van het beschikbare bedrag voor de F.E. Baron Mulert subsidies is 26.428 euro verdeeld over vijf aanvragen. Een stimuleringssubsidie van 5.000 euro is toegekend aan één initiatief. In totaal zijn twaalf aanvragen ingediend, waarvan er zes zijn gehonoreerd. Hoewel niet alle subsidies volgens de oorspronkelijke plannen konden worden toegekend, biedt dit jaar waardevolle inzichten voor verbeteringen in de toekomst. Het bestuur zal de criteria verder verduidelijken om de doelstellingen nog beter te kunnen bereiken.
De aanvragers worden binnenkort geïnformeerd over de toekenning of afwijzing van hun subsidieaanvraag. De toegekende subsidies zullen ook op de website worden gepubliceerd. Het bestuur dankt iedereen voor de bijdrages aan dit proces en hoopt volgend jaar nog beter aan te sluiten bij de doelstellingen.

www.baronmulert.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.