Silpop in Dalfsen met Miss Montreal

0280510_Miss_Montreal.jpg

DALFSEN – Miss Montreal en This is Beethoven treden op vrijdagavond 5 juli op tijdens het Silpop festival in Dalfsen. Al het geld dat tijdens deze avond wordt opgehaald, is bestemd voor onderzoek naar behandelingen tegen hersenkanker.

De organisatie is in handen van Team Silvan. De leden hebben zich laten inspireren door Silvan Broek, een 9-jarige jongen uit Dalfsen. Op Wereld Kinderkankerdag, 15 februari 2023, werd bij Silvan een ongeneeslijke hersentumor ontdekt. Team Silvan ondersteunt onderzoek naar hersenkanker door geld in te zamelen voor Stichting Strijd van Salland. Door extra onderzoek komen er steeds betere medicijnen en behandelingen. Team Silvan hoopt op veel bezoekers. Jong en oud is welkom!

Het openluchtterrein is te vinden aan de Welsummerweg 63 in Dalfsen. De poorten zijn geopend vanaf 18.45 uur. DJ Richard Schipper staat achter de draaitafels. Het programma duurt tot ongeveer 22.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 41,40 euro. Meer informatie over het festival kun je vinden op silpop.mj-events.nl.

Foto: Miss Montreal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.