S.V. Nieuwleusen sloot seizoen af tegen PEC Zwolle

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag speelde het 1e elftal van s.v. Nieuwleusen op het eigen Klaverblad tegen PEC Zwolle. Voor de eredivisionist was dit de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het seizoen 2024-2025. Ruim duizend toeschouwers waren getuige van een matige wedstrijd waarbij PEC Zwolle met 0-3 won. De bezoekers maakten uiteraard het spel, maar de oranjehemden wisten er zelf ook een aantal keren gevaarlijk uit te komen. Lang leek de ploeg zonder kleerscheuren de thee op te kunnen zoeken, maar op slag van rust maakte Gabriel Reiziger alsnog de 0-1. Een mooi moment vond ook plaats vlak na de hervatting toen Randy Vink ‘zijn’ publiekswissel kreeg. De publiekslieveling kwam in de afgelopen drie seizoenen tot 74 competitieduels voor de oranjehemden, waarin hij maar liefst 71 keer wist te scoren. Met een klaterend applaus nam het publiek afscheid van de spits, die naar vv Berkum vertrekt. In het restant van het tweede deel werd nog volop gewisseld, en maakten ook de broertjes Jason en Joey Nieukoop hun officieuze debuut voor S.V. Nieuwleusen. Het spelbeeld veranderde er niet op.  Waar de oranjehemden nog enige tijd hoopten op een stunt, sloeg PEC Zwolle in de slotfase nog tweemaal toe. Zaid El Morabit (79e minuut) en Davy van den Berg (86e minuut) bepaalden de eindstad op 0-3. Na afloop van de wedstrijd was er nog een gezellige ‘afterparty’ op het terras van S.V. Nieuwleusen, waar een horecaplein was ingericht en waar DJ Dion de muziek verzorgde.

 

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.