Opening expositie ‘Kunst onder de Wieken’

0280793_systke.JPG
Sytske Nijland

OMMEN – Vrijdag 12 juli vindt om 15.30 uur in Molen de Konijnenbelt de opening plaats van de expositie ‘Kunst onder de Wieken’.

Deze derde expositie van het jaar toont het gevarieerde werk van Sytske Nijland, Leendert Stodel en Thea Josephus Jitta. Thea Josephus Jitta: “Beeldhouwen is mijn passie. Ik laat me leiden door de steen en het resultaat kan zowel abstract als figuratief zijn.” Sytske Nijland: “Tekenen als taal van innerlijke beleving helpt je contact te maken met jezelf.” Haar werk bestaat uit mandala’s en intuïtieve stukken geïnspireerd door spiritualiteit en natuur. Leendert Pieter Stodel schildert en tekent veel, hij zegt hier het volgende over: “Kleur en fantasie voeren de boventoon.” Leendert schildert en tekent stillevens en landschappen met diverse materialen op canvas of linnen.

De expositie is te bezoeken van 12 juli t/m 11 augustus, van vrijdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur, Zwolseweg 5, Ommen.

www.vechtdalkunsten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.