Nu ook fietsroute Twentseweg

0280535_Twentseweg_1.jpg

REGIO – Recent is er een fietsroute Almelo – Zwolle en vice versa gepubliceerd. Aanleiding is de succesvolle uitgave van het boek over de geschiedenis van deze 800 jaar oude verbindingsweg. Per fiets door Salland en Twente, is genieten van bossen en velden, oude boerderijen en plekjes om te pauzeren.Via videofilmpjes zijn de verhalen van de bewoners te ontdekken. Van Almelo naar Zwolle is het 52 km. Van Zwolle naar Almelo via knooppunten is het 66 km. Echter terug met de trein kan ook. De gratis routeboekjes zijn verkrijgbaar bij de boekhandels in Dalfsen en Lemelerveld en in het Historisch Centrum Ab Goutbeek in de Trefkoele . Wie de QR-code op het routeboekje downloadt, kan nog meer informatie in woord en beeld verkrijgen. Op de website staat ook alle informatie. Bij de boekhandels zijn overigens nog maar een paar exemplaren beschikbaar van het fraai geïllustreerde boekwerk over de Twentseweg.

www.twentseweg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.