Heileuvers Schilderijenhuis presenteert zomertentoonstelling

0280792_expositie_juli_2024.jpg

DALMSHOLTE – Heileuvers Schilderijenhuis zet deze zomer in op een expositie met werken van drie getalenteerde studenten van de Groninger Klassieke Academie.

Met nog slechts één jaar te gaan voordat zij zich volleerd kunstenaar mogen noemen, verdienen zij nu al die titel. De expositie is te bezoeken van 27 juli tot en met 9 september 2024. Marianne de Groot (1988) en Karien Hillebrands (1970) laten zich beide inspireren door het Groninger landschap waar zij wonen. Dit landschap heeft al vele kunstenaars geïnspireerd en deze getalenteerde dames voegen zich dan ook in die traditie. Ronne van den Hurk (1966), woonachtig in Lemelerveld, richt zich in haar werk op portretten en interieurs. Samen met Marianne en Karien exposeert zij grafisch werk, waaronder etsen, litho’s en houtsnedes.

Geen onbekenden

De drie kunstenaars zijn geen onbekenden in het Vechtdal; tijdens het meiweekend van ‘Kunst om Dalfsen’ hebben zij al eerder geëxposeerd aan de Langsweg in Lemelerveld. Op zaterdag 27 juli zijn de kunstenaars vanaf 11.00 uur aanwezig in Heileuvers Schilderijenhuis. Bezoekers zijn van harte uitgenodigd om onder het genot van een kop koffie met de kunstenaars in gesprek te gaan, meer te leren over hun werk en misschien zelfs een paar technieken af te kijken. De expositie is van maandag tot en met zaterdag te bezoeken van 9.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.