Grote deelname zwemvierdaagse in zwembad Gerner

0280534_Zwemvierdaagse.JPG

DALFSEN – De 39e zwemvierdaagse in openluchtzwembad Gerner was een groot succes met een recordaantal deelnemers. Maar liefst 421 deelnemers hadden zich aangemeld om gedurende vier dagen baantjes te trekken in het zwembad.

Mede door het mooie weer werd het evenement zeer goed bezocht. Receptiemedewerkster Minke meldde dat het aantal voorinschrijvingen op zaterdagmiddag al bijna 200 bedroeg. De tweede dag, met een buitentemperatuur van rond de 28 graden, was een hoogtepunt met maar liefst 1486 bezoekers aan het bad.
De voorverkoopprijs voor de zwemvierdaagse was vijf euro, terwijl inschrijving bij de receptie zes euro kostte. Voor dit bedrag konden deelnemers meedoen aan de zwemvierdaagse en verschillende activiteiten zoals stuivertje duiken, kampioenschappen darten en punten schieten. Elke dag kregen de deelnemers een versnapering.

Waterspelletjes

Op woensdagmiddag organiseerde het zwembadpersoneel waterspelletjes voor de allerjongsten in het ondiepe bassin. Op de laatste dag ontvingen deelnemers een medaille met daarop het aantal keren dat ze aan de zwemvierdaagse hadden meegedaan. Trouwe bezoeker Erik Jan Ekkelenkamp maakte dit jaar zijn dertigste deelname vol. Op vrijdag was de Dalfser brandweer aanwezig met een tankautospuit, waardoor kinderen met water konden spuiten en zich even een echte brandweerman konden voelen. Bedrijfsleider Henry van Barkel en het personeel kijken terug op een prachtige en geslaagde zwemvierdaagse in Dalfsen.
 

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.