Expositie Vechterweerd panorama in gemeentehuis Dalfsen

0280728_Expositie_Dalfser_Kunstlokaal.jpg

DALFSEN – Tot en met dinsdag 13 augustus kan iedereen de Vechterweerd schilderijen van 10 kunstschilders bekijken in het gemeentehuis in Dalfsen.

Op initiatief van het Dalfser Kunstlokaal zijn de Vechterweerd schilderijen gemaakt tijdens het Vechterweerd Event 2023. De expositie is te bekijken tijdens openingstijden van het gemeentehuis. Op 7 en 8 september 2023, tijdens het Vechterweerd Event, stonden tien schilders op een rij bij sluiswachterswoning Vechterweerd live een panorama te schilderen. Het thema was ‘Mobiliteit rondom de Vecht’. In elk schilderij is het impressionisme, surrealisme, de kundigheid en eigenheid van de deelnemers terug te zien. De expositie in het gemeentehuis is onderdeel van een reeks exposities in de regio, die begon op 8 september 2023.

www.dalfserkunstlokaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.