Zoekplaatje

0280213_Zoekplaatje.JPG

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Binnenkort beginnen in Ommen de Bissinghdagen. Daarom deze keer een foto van de Landbouwdag op 23 juli 2003. Er staat bij vermeld dat de foto is gemaakt op het Vrijthof, maar is het gezien de modezaak op achtergrond niet op de Markt? Verder zou de fotowerkgroep graag weten wie de drie kinderen zijn die trots het kalfje tonen. Wat zijn de namen van de grote jongen achteraan, van het jongetje links en het meisje rechts?

Het CCO bedankt Jeroen Siero en Andre Ramaker hartelijk voor hun reacties op het vorige zoekplaatje. Het schooljaar betrof 1979-1980.

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 2024-23 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen Den Oordt nummer 7 in Ommen. In de zomermaanden is de fotowerkgroep op de donderdagmiddagen niet aanwezig, maar het foto-archief is altijd in te zien via de website.

www.museum-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.