Zoekplaatje

0279249_eerste_deel.jpeg

 

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

De scholen zijn aan hun laatste periode begonnen voordat de grote vakantie aanbreekt. Deze week wordt gestart met de publicatie van een aantal foto’s van de Bernardusschool. Deze keer is het eerste deel van de foto te zien en volgende week deel twee. Van een enkel kind is de naam bekend maar wat zijn de namen van:

Onderste rij: nr.1 t/m nr. 3?
Middelste rij: nr.1 t/m nr. 4?
Achterste rij: nr.1 nr. 2 en nr. 4?

De werkgroep bedankt Esther Mulder, Bonny van Wal, Gerard Veurink en Marja van de Vaart voor hun reacties op de zoekplaatjes 2024-17 en 2024-18.

Reacties op dit plaatje kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 2024-19 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen aan Den Oordt nummer 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur bent u van harte welkom op dit adres. Verder is het fotoarchief altijd in te zien via

www.museum-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.