Wensambulance bij het VerhalenCafé

0279773_Wensambulance.jpg

 

NIEUWLEUSEN – Op 26 juni verwelkomt het VerhalenCafé in De Spil om 20.00 uur vrijwilligers van de WensAmbulance Oost-Nederland. Dit is het laatste VerhalenCafé voor de zomervakantie.

WensAmbulance Oost-Nederland is een non-profit organisatie, erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) die volledig draait op vrijwilligers. Hun missie is om de laatste wensen van (pre)terminale en ernstig zieke patiënten te vervullen door liggend vervoer aan te bieden. Onder begeleiding van vrijwilligers beleven deze patiënten een onvergetelijke dag samen met hun familie, waarbij ze even hun ziekte kunnen vergeten.
Tijdens deze avond delen de vrijwilligers hun verhalen en brengen zij de Wensambulance naar De Spil, zodat bezoekers aan het einde van de avond een kijkje kunnen nemen in het voertuig.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen luisteren en samen te zorgen voor een mooie financiële bijdrage aan deze waardevolle organisatie. Kijk voor meer informatie over de WensAmbulance Oost-Nederland en hoe er bij te dragen is op de website.

www.wensambulance.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.