Wandelen langs het Vlinderommetje in Zuidwolde

OMMEN – Donderdag 27 juni houdt WijZ Welzijn weer een wandeling. Dit keer is gekozen voor het zuidelijke deel van de route ‘Vlinderommetje’ dat rondom Zuidwolde loopt.

De heer Joop Verburg, vrijwilliger van de Natuurvereniging Zuidwolde, neemt de deelnemers mee en vertelt alles over wat er te zien is in de twee nieuwe natuurgebieden. Over het Vlinderommetje is overigens veel informatie op internet te vinden (www.vlinderommetje.nl). Om 9.00 kunnen belangstellenden zich verzamelen op de Voormars in Ommen. De start van de wandeling is om 9.30 uur vanaf hun clubgebouw Buningshof, te bereiken tegenover de ingang van Middelveenseweg 13 in Zuidwolde. Men kan hier ook op eigen gelegenheid naartoe gaan. Kosten deelname wandeling 1,50 euro per persoon.
Na afloop kan er samen koffie worden gedronken in Buningshof (voor eigen rekening en tegen contante betaling). Bel voor meer info naar: 0529-452545.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.