Veel jonge talenten bij ‘Muziek in de Tuin’ op 30 juni

0280251_Pop_en_Rockkoor_Slagharen_-_Muziek_in_de_Tuin_2023_Foto_-_EJP_3_1.jpg
Pop en Rockkoor Slagharen - Muziek in de Tuin 2023.

DALFSEN – De tuinen staan er weer prachtig bij, het weer lijkt mee te werken en de muzikanten staan te popelen om op te treden. Op zondagmiddag 30 juni wordt de maand juni muzikaal afgesloten met een bezoek aan diverse tuinen, waar iedereen kan genieten van muzikale optredens.

Veel acts worden verzorgd door jonge muzikanten die zo een mooi podium krijgen om hun talent te tonen aan een breed publiek. Onder hen zijn Ariska uit Dedemsvaart met haar band, Lisa Melenhorst en Hilke Vermeulen, de Koffieboys en The Evening Train Band. Deze enthousiaste jonge artiesten brengen een frisse energie. Ook de andere acts, vaak met wat oudere jongeren, hebben een set van 45 minuten samengesteld. Het evenement biedt een breed scala aan muzikale richtingen, van rock tot jazz en uit diverse decennia. Uniek is dat tuinen door de hele gemeente Dalfsen geopend zijn. Het evenement is laagdrempelig en zonder voorafgaande opgave toegankelijk. Hoewel er geen entree wordt geheven, is een vrije gift voor de muzikanten welkom.

Wandelend of fietsend

In Nieuwleusen zijn zeven tuinen voorzien van muzikale acts, in Dalfsen/Ankum zes, en in Lemelerveld ook zes. Rondom Oudleusen zijn vijf tuinen geopend en nabij Hoonhorst verzorgt Sixpack een optreden in de Marshoek. Elke act speelt drie keer 45 minuten in de toegewezen tuin. Tussen de optredens is er een pauze van drie kwartier, zodat bezoekers naar een andere tuin kunnen gaan. De optredens starten om 13.30 uur, 15.00 uur en 16.30 uur. De organisatie hoopt op goed weer, zodat bezoekers wandelend of fietsend van optreden naar optreden kunnen gaan. “Het moet een tuin- of buurtfeestje worden waar noaberschap en gezelligheid voorop staan,” aldus de organisatoren.

Kijk voor de adressen en het muzikale genre van de bands op de website en plan alvast een mooie route met drie optredens.

www.muziekindetuin-dalfsen.nl

Foto: Evert Jan Pasman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.