Vechtdal-du-Zes haalt 17.322 euro op voor KWF

0279611_WhatsApp_Image_2024-06-07_at_162948.jpeg

OMMEN – Op woensdag 5 juni om 7.00 uur vertrokken twaalf leerlingen en acht personeelsleden voor de Vechtdal-du-Zes, een uitdagende tocht langs zes bergen, om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

De eerste dag beklommen de deelnemers drie bergen in Limburg. Na een overnachting in IJsselsteyn, stonden op donderdag de Posbank en de Lemelerberg op het programma. Langs de route werden zij aangemoedigd door supporters met spandoeken. Die nacht verbleven ze in groepsaccommodatie De Wolfskuil in Ommen. Deze tocht werd mogelijk gemaakt door vele sponsoren: gratis overnachtingen in De Pionier en De Wolfskuil, transport van fietsen en bagage door Willpro, Dunnewind-De Lange BV, Reestdal Outdoor en autobedrijf Dunnewind, ondersteuning van Witteveen licht en geluid en Albert Heijn. Ook de vele ouders en personeelsleden die bijdroegen met hand- en spandiensten verdienen veel dank. Op vrijdagochtend vertrokken de deelnemers om 9.00 uur feestelijk vanuit school, aangemoedigd door alle leerlingen, richting de laatste berg: de Col du VAM bij Wijster. Rond 13.15 uur arriveerden ze onder luid applaus terug op het schoolplein. De tussenstand voor KWF Kankerbestrijding staat op maar liefst 17.322 euro. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.