Tweede vrouwenteam FC Ommen pakt titel in stijl

0279545_FC_Ommen_-_VR_2.jpg
Het tweede vrouwenteam van FC Ommen pakte de titel na een fraaie 6-0 overwinning op Bergentheim.

OMMEN – Het tweede vrouwenteam van FC Ommen heeft in stijl de titel gepakt. In de afsluitende wedstrijd kreeg Bergentheim 2 met liefst 6-0 klop. Na een magere voorsprong bij rust (1-0), wellicht vanwege de kampioenskoorts, waren de meiden van coach Sander Havinga en elftalleidster Inge Horsman na de thee ontketend. Het scorebord op het hoofdveld van Westbroek liet na negentig minuten en een klein beetje mooie cijfers. Een fraaie zesklapper, waarvan topscorer Isa Niens er drie voor haar rekening nam. Twintig duels speelden de reserves van FC Ommen, slechts een daarvan werd verloren en vier ontmoetingen eindigden in een remise. Na de wedstrijd kregen de kanjers een heuse kampioensschaal uitgereikt, die helaas het feestgedruis niet wist te overleven. Nou ja, een kleinigheidje hou je altijd.

www.fcommen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.