Twee gouden en één zilveren medaille voor dansers van Studio85 bij het NK Dans

0279614_Studio.jpg

OMMEN – Studio85 heeft op het NK Dans geweldige prestaties neergezet met twee gouden en één zilveren medaille.

Skye Dijkhuis behaalde de eerste plaats in de categorie ‘solisten alle stijlen t/m 12 jaar’ met een dans geïnspireerd door ‘Soldaat van Oranje’. Team Inside Out won goud in de categorie ‘Modern/Jazz Teams 17 ‘ met een choreografie van Debby Vliek. De Junior Talents behaalden zilver in de categorie ‘Modern/Jazz Teams 11 t/m 13 jaar’. Andere solisten en teams van Studio85 behaalden ook zeer mooie resultaten: Nina van Beek en Dana Saueressig eindigden respectievelijk als vijfde en zesde in de categorie solisten 13 , de Young Talents werden zevende in Modern/Jazz – Teams 14-16 jaar, en streetdance team N-ergy eindigde op de negende plaats in Hiphop/Streetdance 11-13 jaar. Studio85 bedankt iedereen voor hun steun en feliciteert alle dansers met hun geweldige prestaties op het NK Dans.

www.dansstudio85.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.