Tenax tekent bij als hoofdsponsor Bostheater Ommen

0279579_Bostheater_-_Tenax.jpg
Namens Tenax tekent financieel-directeur Peter van den Bogaard voor verlenging als hoofdsponsor van Bostheater Ommen. Giny van Gerresheim ziet namens de stichting de ondertekening goedkeurend aan.

OMMEN – Het bedrijf Tenax sponsort sinds 2021 Bostheater Ommen en heeft zich wederom voor drie jaar verbonden als hoofdsponsor. Voor de onderneming die opereert vanuit Ommen is het van belang dat sponsoring impact en effect heeft op de naamsbekendheid.

Daarbij zoekt Tenax naar projecten die gerelateerd zijn aan de bedrijfsactiviteiten, of om iets terug te doen voor de regio waarin het bedrijf handelt en onderneemt. Tenax is werkzaam in een vrij unieke markt, dus is het lastig projecten te vinden die daarmee verbonden zijn.
“We richten ons dus met onze sponsoring op de regio rond Ommen”, verklaart financieel directeur Peter van den Bogaard. “Zo zijn we ook sponsor van de plaatselijke voetbalclub FC Ommen. Het Bostheater is uniek, niet alleen vanwege de artiesten die er hebben opgetreden, maar zeker ook qua ligging. Het is een bijzondere plaats met een rijke historie, waar mensen genieten van muzikale creativiteit, genialiteit en gezelligheid. Daar voelt Tenax zich als ‘mooimakers’ sterk mee verbonden.” ‘Mooimakers’, die term verdient nadere uitleg. “Wij bedrukken verpakkingen die gezien worden, opvallen en merken definiëren”, vervolgt Van den Bogaard. “Dat maakt dat we veel werken voor de cosmeticabranche. Maar ook de voedselindustrie en farmacie weten ons te vinden. Voor ons is niets onmogelijk. Is er geen machine in huis die de klus kan klaren? Dan laten we die bouwen. Moet de productie plotseling worden opgeschaald? Gaan we regelen. Dat is geen mooipraterij, dat is hoe we werken.”

Met de sponsoring van Bostheater Ommen hoopt Tenax zich sterk te kunnen presenteren als werkgever in de regio, met als prettige bijkomstigheid onze medewerkers volop te laten genieten van de voorstellingen.

www.tenax.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.