Team D211 haalt 38.080 euro op voor Alpe d’HuZes/KWF

0279610_teamd211.jpg
Jille Brinksma Jillis Brasjen Adelinde van den Berg Aalt de Weerd Marcel Brasjen Hans Brinksma Thijs Westerman Thieme Brinksma Rutger Luxwolda en Gerriën Groen.

NIEUWLEUSEN – Team D211 heeft tijdens hun deelname aan Alpe d’HuZes het enorme bedrag van 38.080 euro ingezameld voor KWF Kankerbestrijding.

De groep, bestaande uit sporters uit Nieuwleusen, Zwolle en Hilversum, nam deel aan de jaarlijkse beklimming van Alpe d’Huez. Op 1 juni arriveerde het team in Alpe d’Huez en bereidde zich voor op de zware tocht. Zeven fietsers hadden het doel om de alp zes keer te beklimmen, terwijl drie wandelaars meerdere keren de berg te voet bedwongen. Na 14 uur fietsen en 6600 hoogtemeters bereikten de fietsers gezamenlijk de finish. Dankzij steun van lokale middenstanders, particulieren en toneelvereniging Plankenkoorts, die 6.000 euro bijdroegen via benefietvoorstellingen, werd het uiteindelijke bedrag van 38.080 euro opgehaald. De voorlopige totaalstand van Alpe d’HuZes staat op 18.017.606 euro. Donaties blijven uiteraard welkom.

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/TeamD211/alpe-dhuzes

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.