Spaar voor jouw unieke Buurthempie bij Plus

0279521_0279325Plus.jpg

(Advertorial)

REGIO – Plus Lemelerveld en Plus Luuk Tijs Nieuwleusen zijn natuurlijk trots op Oranje, maar nog trotser op de eigen buurt. Daarom kan je bij Plus sparen voor je eigen Buurthempie om dat buurtgevoel te krijgen. Een uniek oranje shirt met voor iedere Plus-buurt de eigen plaatsnaam op de rug. Zo staan alle buurten als ‘twaalfde man’ achter Oranje.

“Wij begrijpen dat je Oranje het liefst aanmoedigt met vrienden thuis, in de tuin met een barbecue of zij-aan-zij in de kroeg. Wat is er nou mooier dan straks met heel Lemelerveld en Nieuwleusen Oranje aan te moedigen in ons Buurthempie”, zo stelt Plus.
Aangezien een Oranje volksfeest pas echt losbarst met een knaller van een muzikale hit is het EK-nummer van Wesly Bronkhorst en Wesley Sneijder ‘Ik ben net als jij’ (Ich bin wie du) geadopteerd om te gebruiken in de campagne rondom het Buurthempie. “Het nummer verwoordt exact waar het in de EK campagne en bij Plus in het algemeen om draait; wij komen allemaal dan wel uit verschillende buurten, maar samen zijn we één. En zo dragen we oranje. Hopelijk zo ver mogelijk!”

Tot en met zaterdag 22 juni spaar je bij Plus voor je eigen Buurthempie. Voor tien zegels en een kleine bijbetaling van 4,99 euro kan je kiezen uit een Buurthempie met de plaatsnaam van de winkel achterop of een hempie bedrukt met ‘Nederland’. Alle informatie en precieze voorwaarden zijn te vinden op de site.

www.plus.nl/buurthempie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.