S.V. Nieuwleusen MO15-1 kampioen

0279582_MO15-1_Kampioen.jpg
Bovenaan: Jesse Aalbers (trainer/coach) Tess Brinkman, Lise van de Hoek, Lynn Brinkman, Annelie van Leussen, Elin Timmer, Iris Middelveld, Naomi Goos, Demi Fictorie, Marit Wiersma. Onderaan: Alysia Vlek, Livia Scholten, Jolien Laarman, Roos Boerman, Danique Stegerman, Leonie Zandink en Sophie Borgers, Jeanine Fictorie (leidster). Trainer Ed Roos ontbreekt op de foto.

NIEUWLEUSEN – S.V. Nieuwleusen MO15-1 is voorjaarskampioen geworden door de kampioenswedstrijd op woensdagavond 29 mei, thuis tegen Vroomshoopse Boys, met maar liefst 7-0 te winnen.

Met veel publiek langs de lijn, begonnen de meiden furieus aan de wedstrijd. Minimaal een gelijkspel was noodzakelijk. In de 1e minuut werd spits Leonie met een knappe steekpass weggestuurd en schoot de bal in het netje, 1-0. De intenties van de meiden waren duidelijk en na een minuut of 10 hadden ze al de 3-0 op de scorebord gezet. Inzet, goed samenspel en vooral de wil om te winnen waren de ingredi├źnten bij de meiden vanavond. Vroomshoop kwam niet in het de wedstrijd en nog voor rust werd het 4-0. In de 2e helft werd de stand verder uitgebouwd naar maar liefst 7-0. Met deze absolute monsterscore werd het kampioenschap ruimschoots binnengehaald. Dit werd dan ook zeer uitbundig door de meiden en supporters gevierd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.