Oprichting initiatiefgroep ‘Ommen ontmoet’

OMMEN – Eind februari vond er vanuit een netwerk van diverse kerken een ontmoetingsavond plaats onder het motto: Ommers, Ommenaren en ‘vreemdelingen’ ontmoeten elkaar. Het succes van deze avond heeft de organisatie geïnspireerd om hier een vervolg aan te geven.

Om deze reden is de initiatiefgroep ‘Ommen ontmoet’ opgericht, met het doel activiteiten te organiseren voor asielzoekers in de noodopvang en Alleenstaande Minderjarige Asielzoekers (AMA’s), maar ook voor statushouders die al in Ommen wonen. Het doel is om ontmoetingen te stimuleren tussen alle inwoners van Ommen, zowel tijdelijk als permanent. De initiatiefgroep wil deze activiteiten in overleg met de doelgroep vormgeven en aansluiten bij bestaande activiteiten in Ommen. Te denken hierbij valt aan meet-and-greets, muziek, creatief bezig zijn, reparaties, sport en spel, natuuractiviteiten en informatie-uitwisseling. Iedereen die mee wil doen, is welkom. Neem voor meer informatie of aanmelding contact op via:
tel. 06-49747188, of via e-mail: ommenontmoet@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.