Olympische Spelen als thema van slotavond Wandel driedaagse

0279615_IMG1560.JPG
Speaker Wim Ulkeman maakte bekend dat Christelijke basisschool Sjaloom er met de prijs vandoor ging.

DALFSEN – Ook dit jaar waren er weer enorm veel deelnemers aan de wandel3daagse in Dalfsen. Onder goede wandelomstandigheden namen ruim 1100 deelnemers de uitdaging aan om drie dagen de vereiste kilometers af te leggen.

De eerste dag ging de route door het bosrijke buitengebied aan de zuidkant van Dalfsen. Aan de lange route deden 785 lopers mee en aan de korte route 265. Daarnaast namen nog 45 personen deel aan de extra korte route met rolstoel, scootmobiel, duofiets of al wandelend. Verder hadden alle basisscholen zich aangemeld uit zowel Dalfsen, Hoonhorst, Oudleusen en zelfs uit Wijthmen. De Kleine Kornuiten Kabouterroute (3,4 km) startte vanaf het Kerkplein. De laatste avond stond in het teken van de Olympische Spelen. De mooiste verklede partij werd door een jury, bestaande uit sponsoren en een bestuurslid, beloond met een leuke prijs. CBS Sjaloom ging met deze prijs naar huis. Zij hadden zich het meest feestelijk uitgedost met betrekking tot het thema.

Op de laatste wandeldag werd ook de trekking verricht van het ‘gezond pakket’, beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Albert Heijn. De organisatie dankt de vele vrijwilligers die zorgden voor een veilige oversteek en de begeleiding bij diverse verkeerssituaties.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

Speaker Wim Ulkeman maakte bekend dat christelijke basisschool Sjaloom er met de prijs vandoor ging.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.