Nieuwe deelkast kruising Eschstraat en Nieuwe Uitleg

0279771_Deelkastje.jpg

DALFSEN – Dalfsen heeft een nieuwe deelkast. Deze kast is onlangs in gebruik genomen en bevindt zich op de kruising van de Eschstraat 33 en Nieuwe Uitleg. In het seizoen zijn hier ook verse groenten te vinden.

Bij SAAM Welzijn is de vraag naar meer deelkasten in Dalfsen duidelijk merkbaar. Hoewel er al diverse voorzieningen zijn, is er nog steeds behoefte aan extra kasten. Naast de nieuwe kast op Eschstraat 33, zoekt SAAM Welzijn naar nieuwe locaties en mensen die willen helpen met het beheer van deze kasten. Wie een geschikte plek voor een deelkast heeft of weet en wil helpen met het voorraadbeheer, kan contact opnemen met tel. 0529-793013 of via e-mail: info@saamwelzijn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.