MO14-1 kampioen

0279945_IMG-20240608-WA0010.jpg

OMMEN – Mixed Hockey Club Ommen, MO14-1 is zaterdag 8 juni kampioen geworden tijdens de uitwedstrijd tegen Almelo.

Gedurende de lentecompetitie bleek na een aantal wedstrijden dat het kampioenschap voor MO14-1 weleens in het verschiet zou kunnen liggen. Met slechts één wedstrijd verloren, stond het team al gauw op nummer 1 en togen de spelers met zinderende spanning naar Almelo voor de laatste wedstrijd van dit seizoen. Het was nog geen gelopen race, want minimaal een gelijkspel was noodzakelijk om de titel in de wacht te slepen. Hoewel het een uitwedstrijd betrof, stond er veel publiek langs de lijn om de meiden en jongens van het mix team aan te moedigen. In het eerste kwart schoot de spits van MO14-1 in het doel van de tegenstander, onder luid gejuich van de Ommer supporters. In het derde kwart kwam de stand op 1-1 te staan door een strafbal. De spanning steeg tot grote hoogte, maar met maximale inzet, goed samenspel en vooral de wil om kampioen te worden, bleef de stand gelijk en dus vlogen de teamleden elkaar na het verlossende fluitsignaal in de armen: kampioen!! Dit werd natuurlijk uitbundig gevierd door team én supporters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.