Midzomer rommelmarkt

NIEUWLEUSEN – Vrijdag 21 juni houdt Het Wiedenland als midzomeractiviteit een straatrommelmarkt/brocante. Tussen 15.00 en 20.00 uur is iedereen welkom in deze gezellige straat om te schatgraven tussen leuke spulletjes, denk hierbij aan: deco, huishoudelijke artikelen, gereedschap, boeken, kleding, sieraden en nog veel meer. Voor de kleintjes is er een grabbelton en er is ook een stokpaardjesrace. Deelnemers moeten dan wel hun eigen stokpaardje meenemen. Tijdens de rommelmarkt is de straat autovrij. Om er een zo groot mogelijk feest van te maken, kunnen ook geïnteresseerden van buiten de straat meedoen. Contact opnemen over een plek kan met Wilma via email: wilmajansen2011@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.