Ladies Only Against ALS: Samen Sterk voor Onderzoek

0279618_BA6A8115-bewerkt-2.JPG

LEMELERVELD – Afgelopen donderdagavond kwamen honderden dames samen in Zaal Reimink voor het evenement: Ladies Only Against ALS. Georganiseerd door vijf dames uit Heino, stond de avond in het teken van steun voor ALS-onderzoek, geïnspireerd door hun dorpsgenoot José Dijkstra, die vorig jaar de diagnose ALS kreeg.

Jodie, de oudste dochter van José, opende de avond met een betoog over het belang van onderzoek naar ALS. Haar woorden kwamen binnen bij meer dan vierhonderd aanwezige dames, die hun steun betuigden. Gastvrouw Debby van der Zande, bekend van social media, leidde de avond. De aanwezigen namen deel aan de grote verloting, waarbij vele prijzen werden weggegeven, dankzij de steun van lokale ondernemers. Een hoogtepunt van de avond was een paaldansworkshop, verzorgd door de Djennie. Haar optreden, op torenhoge hakken, symboliseerde kracht en vastberadenheid. Aan het einde van de avond werd met trots de voorlopige opbrengst bekendgemaakt: ruim 7500 euro, een bedrag dat nog verder groeit dankzij doorlopende donaties. Het succes van de avond was mede te danken aan de inzet van vele vrijwilligers en de enorme steun van lokale partners.

Hoewel de avond ten einde liep, blijft de strijd tegen ALS voortduren. Donaties ter ondersteuning van ALS-onderzoek blijven daarom welkom.

www.als.nl/wat-kun-jij-doen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.