Kijk- en doedag bij ’t Olde Manegepeerd

0280237_Kijk-_en_doedag.jpg

DALMSHOLTE – Stichting ’t Olde Manegepeerd houdt op zondag 30 juni weer een kijk- en doedag. Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen bij de manege in Dalmsholte. De gehele opbrengst van deze dag is voor de uitgewerkte manegepaarden die in Dalmsholte van hun rust genieten. Deze worden verzorgd door vrijwilligers. Koffie, ranja en koek staan klaar voor een vrijwillige bijdrage. Tegen een kleine betaling is er iets lekkers (en gezonds) te koop voor de paarden. De bezoekers mogen zelf ook appels, brood of wortels meenemen. ’t Olde Manegepeerd is tevens een inzamelpunt voor kleding, inktcartridges en frituurvet. De manege is te vinden aan de Lovenseweg 3 in Dalmsholte. Mail of bel voor meer info naar: info@manegepeerd.nl of 06 -12874764.

www.manegepeerd.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.