Jaarlijks korenconcert in de Maranathakerk

0279785_Dirigent.JPG

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 22 juni vindt het jaarlijkse korenconcert plaats in de Maranathakerk . Het concert begint om 19.30 uur en de toegangsprijs bedraagt acht euro.

Zes koren uit de regio, onder leiding van dirigent Wim van Lenthe, sluiten het muzikale seizoen af met dit optreden. De deelnemende koren zijn vrouwenensemble Quodlibet uit Vilsteren, het Sallands Mannenkoor uit Raalte, gemengd koor Con Amore uit Lemelerveld, het Gemengd Koor van de H. Kruisverheffing uit Raalte, het Christelijk Mannenkoor Vriezenveen en het nieuwe ‘overdagkoor’ uit Nieuwleusen. De koren worden begeleid door Bert Bootsma (piano) en Bert Webbink (orgel). Elk koor brengt hoogtepunten uit hun repertoire en er zijn ook gezamenlijke optredens gepland, zoals ‘Bridge over Troubled Water’ door het Sallands Mannenkoor en het Christelijk Mannenkoor Vriezenveen. Het concert wordt traditioneel afgesloten met een gezamenlijk optreden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.