Inschrijving Week van ALLE Kunsten 2024 geopend

DALFSEN – Iedereen die houdt van creatief bezig zijn en zich bezighoudt met kunst of cultuur kan zich presenteren tijdens de Week van ALLE Kunsten (WAK). De inschrijving voor de WAK 2024 is gestart, aanmelden kan tot 20 juli via onderstaande website

Ben jij een creatieve geest? Wil je optreden, je repetitie openstellen, een workshop organiseren ter promotie van jouw aanbod, je gedicht uitbrengen, je verhalen vertellen, jouw creatieve broedplaats promoten of heb je een ander goed idee? Tijdens de Week van ALLE Kunsten zet de gemeente Dalfsen kunst en cultuur extra in de spotlights. De WAK vindt plaats van 14 t/m 21 september 2024. Wethouder Jan Uitslag: “Deelnemers op het gebied van kunst en cultuur stellen die week hun deuren open en laten zien waar ze het hele jaar mee bezig zijn. Voor het publiek is de WAK een uitgelezen kans om te zien en ervaren wat er binnen de gemeente allemaal te doen is op cultureel en creatief gebied.” Daarnaast werkt het enthousiasme van anderen bij het uitoefenen van hun hobby of werk aanstekelijk. Dankzij de WAK worden nieuwe hobby’s gevonden en vinden verenigingen nieuwe leden.

Meer informatie

De Kulturhusen in Dalfsen, Oudleusen, Nieuwleusen, Hoonhorst en Lemelerveld en Theater De Stoomfabriek ondersteunen de Week van ALLE Kunsten. Ze programmeren tijdens de WAK extra kunst- en cultuuractiviteiten, staan open voor samenwerkingen en willen jouw idee graag verder brengen.

www.wakdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.