Inloopavond: vergroening Kerkplein en Vrijthof

OMMEN – Voor de vergroening op het Vrijthof en het Kerkplein in het centrum van Ommen heeft de gemeente in 2022 Royal Haskoning gevraagd een planontwerp op te stellen.

Afgelopen jaar is dit uitgewerkt in samenwerking met een klankbordgroep van betrokkenen uit het gebied. In het planontwerp zijn de opgehaalde ideeën verwerkt. Om alle bewoners en ondernemers van het Vrijthof en Kerkplein te laten participeren, vindt er op 3 juli een inloopavond plaats. Tijdens deze avond wordt het planontwerp gedeeld en krijgen bewoners en ondernemers de mogelijkheid om opmerkingen te maken voor de definitieve uitvoering. Een uitnodiging voor deze avond wordt in week 24/25 verspreid. Het streven is om de vergroening van het Vrijthof en Kerkplein in het najaar van 2024 tot uitvoering te kunnen brengen. De inloopbijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 3 juli van 19.00-20.30 uur in café de Herberg/HMH aan de Brugstraat 27. Vanuit het centrum is centrummanager Leo Hoksbergen aanwezig en vanuit de gemeente Linda Rinsma.

Tekst: Harry Woertink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.