Hockeymeiden M012-1 kampioen

0279275_Hockey.jpg

DALFSEN – De hockeymeiden M012-1 van MHC Dalfsen zijn zaterdag na een gewonnen wedstrijd tegen M012-5 uit Zwolle kampioen geworden. Met nog één wedstrijd in het verschiet was het spannend of het ze zou lukken. Meppel die tweede staat in de poule liet de punten liggen in de vierde klasse. De meiden, getraind door Frédérique Slootweg en Noreen Kamstra wonnen met 11-0. Dit was voldoende voor het kampioenschap. Naderhand werden ze verrast door hun coaches Jan Willem Beijen, Rien Grotenhuis en Gerwin Slot met een beker, bloemen, taart en een kampioens t-shirt. Dit werd mogelijk gemaakt door de sponsoren: CLA Administratie, Havezate Den Alerdinck, Profile Dalfsen, De Lange en Swolsch Friethuys.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.