Het bestuur is klaar voor de Wandel3daagse: de teller loopt op

0279156_wanderdriedaagse.jpg
Het bestuur: Ina Akkerman Roelof Meenderman Arjan Holsappel Liesbeth Mars en Lieke Meijer wenst iedereen een feestelijke ontspannen en gezellige driedaagse toe.

DALFSEN – Op woensdag 5, donderdag 6 en vrijdag 7 juni vindt de Wandel3daagse 2024 plaats. Niet alleen het bestuur kijkt hiernaar uit maar ook vele inwoners in Dalfsen.

Het aantal inschrijvingen voor de korte en lange afstand is namelijk al over de 1000 gegaan. Maar dat is niet alles, want er zijn ook rolstoeldeelnemers, verder staan er donderdag 6 juni maar liefst ruim 350 kabouters te trappelen om mee te wandelen. En dat betekent dat er donderdag zo’n 1400 wandelaars op pad zijn.

Verbinding

“De wandel3daagse is een evenement dat verbindt door met elkaar te genieten van de prachtige omgeving”, zeggen de bestuursleden. “Sponsoren zijn daarnaast onmisbaar voor ons. Dankzij hun financiële ondersteuning kunnen we deze dagen vormgeven. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat de nieuwe sponsoren: Primera Jansen, Autobedrijf Van Leussen, T Kniphuys, Notariskantoor Vegtstaete en Gjaltema, regiobank zich bereid hebben getoond ons te ondersteunen. Hierdoor kunnen we ook dit jaar de deelnamekosten laag houden. Nieuw dit jaar zijn de fotografen: Kristian Giessen, Paul Bink en Robert Westra. Zij verzorgen ieder één dag, kosteloos een sfeerimpressie. Zo kan iedereen nagenieten van onder meer de mooie routes die zijn uitgezet.”

Traktaties en muziek

De traktaties ontbreken uiteraard ook niet. Op de eerste dag wordt het broodje Knak uitgereikt, gesponsord door hoofdsponsor Albert Heijn. De ijsjes van de Jumbo op donderdag zullen ongetwijfeld ook heerlijk smaken en op het Kerkplein wordt iedereen warm onthaald doordat Nikki’s de muziek verzorgt. Vrijdag wordt de route extra feestelijk doordat alle wandelaars zich mogen verkleden in het thema Olympische Spelen. “Deze dag wordt omlijst door de inzet van Excelsior en Salland. De veiligheid wordt geborgd door vele verkeersregelaars. Het succes en het plezier bereiken we samen en we voelen ons enorm bevoorrecht door zoveel betrokkenheid”, besluit het bestuur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.