Heleen Goutbeek exposeert bij Natuurboerderij Lindehoeve

0279250_schilderij_varken.jpg

DALFSEN – Kunstenares Heleen Goutbeek stelt haar werken tentoon bij Natuurboerderij Lindehoeve. De expositie, met het thema ‘natuur’, bestaat uit schilderijen van koeien, varkens, bloemen en hommels. Goutbeek, die ook de prentenboeken Fogul en Kriebul heeft uitgebracht, werkt momenteel aan een derde boek. Daarnaast heeft Heleen etiketten ontworpen voor de Ambachtelijke Vechtdalbrouwerij, die een nieuwe brouwerij op het terrein gaat openen.

De expositie is gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van de Natuurboerderij.

www.natuurboerderijdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.