Gratis voorstellingen in Bostheater Ommen

0279546_Bostheater_-_Her_Majesty_-_1.jpg
Op zaterdag 3 augustus komt Her Majesty naar Bostheater Ommen. Het optreden is gratis te bezoeken.

OMMEN – Natuurlijk, op de affiche van Bostheater Ommen prijken klinkende namen als Miss Montreal, Racoon en Krezip. Het merendeel van die concerten is al uitverkocht, voor een aantal zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Het optreden van Sanne Hans, artiestennaam Miss Montreal, op zaterdag 15 september zit al dicht. Voor de show van de Noorse troubadour Sivert Hoyem, een etmaal later, zijn nog kaarten verkrijgbaar. Ook voor Pink Project, de ultieme coverband van het legendarische Pink Floyd, die op 22 juni de berg achter recreatieoord Ommerland bestijgen, zijn nog toegangstickets voorradig. Dit zijn betaalde shows, maar de programmeurs hebben enkele gratis toegankelijke shows aan het programma toegevoegd, buiten het kinderprogramma om. Zeker niet de minste, echt iets om als de bliksem in de agenda te noteren.

Savine

Op zondag 28 juli komt Savine een showtje geven. De Amsterdamse zangeres heeft een soulvolle, rauwe stem en laat zich inspireren door vakgenoten als Adele, Macy Gray, Norah Jones en Amy Winehouse. In 2019 verhuist Savine naar London om daar een jaar te studeren aan de BIMM Music Institute, in de richting soul, pop en R&B, deze invloeden hoor je terug in haar muziek. Haar debuutsingle ‘Never Compare’ werd daar NPO Radio 2 bekroond tot eerste Top Song van 2021. Voor haar single ‘What a Life’ en haar meest recente single ‘London, Tokyo’ heeft zij meerdere radio awards in ontvangst mogen nemen. Met haar band verkocht Savine in 2023 tijdens de eerste clubtour verschillende zalen van bekende poppodia uit. In datzelfde jaar stopte Savine met haar fulltime baan als jurist, om zich volledig op haar passie te storten, de muziek. Bedoeling is dat in de loop van dit jaar haar debuutalbum uitkomt.

Her Majesty

Zaterdag 3 augustus is Her Majesty op bezoek. Eigenlijk op herhaling, na een meer dan succesvol eerder bezoek aan het amfitheater in Ommen. Na het succesvolle ‘Are You Ready For The Country’, waarin de countryrock centraal stond, reizen de kerels van Her Majesty nu naar het San Francisco van eind jaren zestig, begin jaren zeventig. De stad werkte in die tijd als een magneet op muzikanten uit de hele wereld. Dat wordt dus een heerlijke avond met muziek, aangevuld met projecties, van onder meer Grateful Dead, Jefferson Airplane, Creedence Clearwater Revival, David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash en andere artiesten die San Francisco in die periode aandeden. Dat wordt met de oogjes toe, heerlijk zwijmelen.
Voor Savine en Her Majesty hoeft de bezoeker de portemonnee niet te trekken. Voor het overige programma en bijzonderheden check de website,

www.bostheaterommen.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.