Foutparkeerder afgestraft

0279279_Westbroek.jpg

OMMEN – Sportpark Westbroek is een betrekkelijk jong sportcomplex. Het ligt buiten de kom en aan de buitenkant van de bebouwing, aan de noordoostkant van Ommen. De een komt op de fiets, de ander met de auto en die kun je prima kwijt op een van de vele parkeerplaatsen. Maar gemak dient de mens, waarom tweehonderd meter lopen, als vijftig ook kan. Toch is het niet altijd even goochem om je auto in plaats van de bestemde parkeervakken, zo kort mogelijk bij de velden of een van de clubgebouwen te parkeren. Maar goed, je hoeft een licht vergrijp niet altijd af te doen met een reprimande van achteruit de keel of een waarschuwing met opgeheven wijsvinger, soms kun je op ludieke wijze je punt duidelijk maken, zoals gebeurde bij een foutparkeerder op Westbroek…

Tekst/Foto: Willem Lampe

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.