Following the River: ultraloper Henk heeft er zin in

0279941_Organisatiecomité_Following_the_River-1.jpg
Bé Snijders Irma Veneman Willem Roerdink Theo van den Bergh Tiny Timmer en Bernd Edelijn met in het midden Henk Meppelink. Op de foto missen Ronald van Tol en Antje de Groot.

OMMEN – Op 21 juni start Henk Meppelink, een 62-jarige ultraloper, zijn 200 km lange tocht van de bron van de Vecht in Duitsland naar Zwolle. Deze missie ondersteunt het Vechtgenotenhuis, het centrum voor leven met en na kanker.

De tocht wordt begeleid door een organisatiecomité en ondersteund door Ralto Events. Er worden diverse evenementen georganiseerd om Henk te steunen, waaronder loopevenementen in Gramsbergen, Mariënberg en Ommen en de jaarlijkse Zonnewende-loop in Hardenberg. Deze activiteiten variëren van hardlopen en wandelen tot bewegingsactiviteiten en excursies, met inschrijfgeld dat naar het goede doel gaat. Meer informatie en routegegevens zijn beschikbaar op de website van het Vechtgenotenhuis en Henk’s actiepagina op: acties.kwf.nl. Updates zijn te volgen op de Facebookpagina van het Vechtgenotenhuis.

www.vechtgenoten.nl

acties.kwf.nl

Organisatiecomité: Bé Snijders, Irma Veneman, Willem Roerdink, Theo van den Bergh, Tiny Timmer en Bernd Edelijn, met in het midden Henk Meppelink. Op de foto missen Ronald van Tol en Antje de Groot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.