Floor Veurink en Milan Pierik ‘de Toppers’ bij FC Ommen

0279522_FC_Ommen_-_Speler_van_het_jaar_2024.jpg
Bij FC Ommen zijn Floor Veurink bij de vrouwen en Milan Pierik bij de mannen gekozen en gehuldigd tot Speler van het Jaar (seizoen 2023-2024).

OMMEN – Aan het eind van het seizoen worden bij FC Ommen de prijzen uitgereikt voor de spelers van het jaar, zowel bij de vrouwen alsmede bij de mannen.

De prijs is vernoemd naar oud-bestuurslid Berend-Jan Merjenburgh, die zich jarenlang op bestuurlijk gebied heeft ingezet voor OZC, een van de voorlopers van het huidige FC Ommen. Gedurende het seizoen zijn door een aantal clubleden cijfers uitgedeeld aan de spelers van het eerste mannenteam en het eerste vrouwenteam. Vanzelfsprekend mochten ook de staf en trainers van de betreffende elftallen een stem uitbrengen. Grote vraag vooraf was wie de opvolgers zouden worden van Stefan Kortman en Luna van der Staay. In een bomvol clubhuis Weerkomm’n mochten Greetje en Wim Merjenburgh, nazaten van de man naar wie de bokaal vernoemd is, de bokalen uitreiken en de top drie bekendmaken. Bij de vrouwen ging de beker naar Floor Veurink, die Ilse van der Vinnen en Robin Poelarends voor bleef. Wim Merjenburgh mocht de trofee uitreiken aan Milan Pierik, die op de voet gevolgd werd door Nick Runhart en Rens van de Wolfshaar.www.fcommen.nl

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.