Fietstocht Saam Welzijn

DALFSEN – Wegens vakantie van de begeleiders wordt de geplande fietstocht van 25 juni van Saam Welzijn verplaatst naar 9 juli a.s. De deskundige en ervaren vrijwilligers, die de tochten uitzetten en begeleiden, hebben weer een mooie route uitgezet met halverwege een koffie-/theestop. Iedereen met een gewone of elektrische fiets is welkom om deze tocht van ongeveer 30 km mee te fietsen. De fietstochten worden iedere laatste dinsdagmiddag van de maand georganiseerd. De groep vertrekt om 13.30 uur bij de Trefkoele en aanmelden is niet nodig. Wel wordt er bij de start 3,50 euro gevraagd voor de koffie of thee onderweg, zodat niet iedereen apart hoeft af te rekenen. Bij slecht weer gaat de tocht niet door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.