Fietstocht met start in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op woensdagmiddag 10 juli houdt Saam Welzijn in samenwerking met de Toerclub Nieuwleusen weer een fietstocht van ca. 30 km. Ervaren vrijwilligers hebben een mooie tocht uitgezet door het Staatsbos Staphorst. Via IJhorst bereikt de groep halverwege het pauzecafé Het Vergulde Ros in Halfweg. Na de pauze wordt koers gezet richting Staphorst. Vervolgens fietst de groep door het bos en via Punthorst terug naar Nieuwleusen. Deelname is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening. De groep vertrekt ’s middags bij de Olmen aan het Oosterveen 21 om 13.30. Iedereen op een e-bike of gewone fiets is zonder aanmelding van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.