FC Ommen en hoofdsponsor TENAX BV blijven samenwerken

0279923_Tenax_verlenging_contract.jpg
Hugo Janse (voorzitter FC Ommen) Rik Jan de Groot (operationeel directeur TENAX) Mike Delissen (algemeen directeur TENAX) Peter van den Bogaard (financieel directeur TENAX).

OMMEN – TENAX verlengt met ingang van 1 juli 2024 voor 1 jaar het contract als hoofdsponsor van FC Ommen met een optie voor nog 2 jaar. Het bedrijf sponsort sinds 1 juli 2021 FC Ommen bij de start van de fusie van de voormalige clubs OVC ’21 en OZC.

TENAX zet zich graag ook maatschappelijk in en doet graag iets terug voor de regio, waar het als grote werkgever is gevestigd. Algemeen directeur Mike Delissen, operationeel directeur Rik Jan de Groot en financieel directeur Peter van den Bogaard zijn blij iets voor het verenigingsleven in Ommen te kunnen betekenen en hebben gekozen voor FC Ommen, een club met 1400 leden. In de gesprekken bleek al snel, dat zij graag verder wilden gaan met de sponsoring. Het is een goed voorbeeld voor heel ondernemend Ommen om samen achter het verenigingsleven en deze voetbalvereniging te gaan en blijven staan.

Lokaal goed doel

De hoofdsponsoring van TENAX komt ten goede aan de hele vereniging en is daarnaast gericht op het professioneel opleiden van de jeugd en het waarderen van de vele vrijwilligers van de club. Jaarlijks selecteren de medewerkers van TENAX een lokaal goed doel, waarvoor FC Ommen een actie opzet om geld voor in te zamelen. De opbrengst van deze actie wordt uitgereikt op Witte Donderdag, een avond voor alle sponsoren en vrijwilligers. De selectie van FC Ommen doet ook mee aan de NL-Doet actie en zo zijn er jaarlijks TENAX- techniektrainingen voor de jeugd en is er in het najaar een TENAX vrijwilligersavond.

De verlenging van het contract tekent de goede samenwerking en het vertrouwen, dat TENAX heeft in de verdere ontwikkeling van FC Ommen. FC Ommen is zeer content met dit warme gebaar.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.