Echtpaar Ten Klooster – Rumpf zestig jaar getrouwd

0279601_Bruidspaar.JPG
Locoburgemeester Jan Uitslag feliciteerde het diamanten echtpaar namens de gemeente Dalfsen.

NIEUWLEUSEN – Afgelopen week vierden Gert Ten Klooster en Jopie Rumpf hun diamanten huwelijk. Locoburgemeester Jan Uitslag van de gemeente Dalfsen feliciteerde het echtpaar thuis aan de Haageinde in Nieuwleusen met deze mijlpaal.

Vele bossen bloemen, waarvan één van de gemeente Dalfsen, stonden op de vaas in de woonkamer. Het voorlezen door Uitslag van de copy van de trouwakte werd door de dochter op film vastgelegd. Gert (82) is geboren in de buurtschap De Velde (Zwartsluis) en was de jongste uit een gezin van vijf kinderen. Vele jaren was hij werkzaam bij Transsportbedrijf Henk van der Horst. Eerst als chauffeur en daarna als planner. Hij ging in het jaar 2001 met pensioen. Gert was/is een zeer sportief type. Hij voetbalde vele jaren bij de vereniging Olympia’28 in Hasselt en als schaatser reed hij zowel de Elfstedentocht als de tocht op de Weissensee. Gert is regelmatig als vrijwilliger actief in de ‘Werkschuur’ en in de wintermaanden actief bij de midwinterhoorn blaozers in Dalfsen. Tevens is hij al vele jaren lid van Christelijk mannenkoor Asaf in Dedemsvaart. Het echtpaar woonde 27 jaar in Hasselt en nu al weer 33 jaar aan de Haagwinde in Nieuwleusen.
De wieg van Jopie (81) stond aan de Meele in Nieuwleusen. Zij kwam uit een gezin van elf kinderen. Na de huishoudschool werkte zij in verschillende huishoudingen in Zwolle. Zij is handig met de naaimachine en ook actief als vrijwilliger bij woonzorgcentrum De Hulstkampen. Het echtpaar houdt van reizen en fietsen en gaan er regelmatig met de caravan op uit. Hun favoriete vakantieland isl Noorwegen. Het diamanten echtpaar heeft drie kinderen (twee zoons en een dochter) en zes kleinkinderen. Het echtpaar is zeer dankbaar dat zij deze mijlpaal in nog zeer goede gezondheid hebben bereikt. Het feest werd afgelopen zaterdag samen met familie/kennissen etc. gevierd bij hotel restaurant Het Roode Hert in Dalfsen.
Tekst/Foto: Evert Jan Goos

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.