De Spiegel wint districtsfinale KNVB schoolvoetbal

DALFSEN – Team jongens 1 van De Spiegel leverden afgelopen week een geweldige prestatie tijdens de districtsfinale van het KNVB schoolvoetbal bij voetbalvereniging OWIOS in Oldebroek. Het talentvolle team won de finale glansrijk met 3-0. De middag begon voor het team, met twee poulewedstrijden waarin in beide wedstrijden een 1-0 achterstand werd teruggevochten in een gelijkspel. Dit gespannen begin werd omgezet in strijdlust waardoor de laatste poulewedstrijd met 6-1 werd gewonnen. In halve finale kwam het team opnieuw op een 1-0 achterstand maar via een penalty werd het 1-1 gelijk. Dit was tevens de eindstand. Daardoor moesten er penalty’s worden genomen. Daarbij konden de jongens van de Spiegel beter hun zenuwen bedwingen dan de tegenstander die niet één penalty raak schoot. Vastberaden om het toernooi in winst af te sluiten, wonnen ze de finale wedstrijd overtuigend met 3-0. Woensdag 12 juni speelt dit team de landelijke bij de KNVB Campus in Zeist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.