Carinova Mantelzorgondersteuning organiseert training ‘Verzorging Thuis’

0279434_masterphotonl-06-11-18-018.jpg

HARDENBERG/OMMEN – Carinova Mantelzorgondersteuning organiseert een speciale training ‘Verzorging Thuis’ voor mantelzorgers die langdurig voor een zieke, hulpbehoevende of iemand met een beperking zorgen. Deze training biedt praktische vaardigheden en waardevolle tips om de zorg op een veilige en duurzame manier vol te houden. Het doel is om samen zo lang en gezond mogelijk thuis te blijven.

De training bestaat uit drie bijeenkomsten waarin verschillende thema’s aan bod komen. Te denken hierbij valt aan dagelijkse persoonlijke verzorging, medicatiebeheer, mobiliteit, voeding en technische hulpmiddelen. Deze onderwerpen worden behandeld in samenwerking met professionals uit de ergo-, fysio-, diëtetiek- en de thuiszorgsector.

Data en locaties

Op 27 juni is er een training van 14.00 tot 16.00 uur bij het Alfa College in Hardenberg, op 4 juli van 14.00 tot 16.00 uur in het Gezondheidscentrum in Ommen en op 11 juli van 10.00 tot 12.00 uur eveneens in het Gezondheidscentrum in Ommen. Wie partner is, zoon/dochter of ouder en voor een naaste zorgt, kan zich vóór 24 juni kosteloos aanmelden via e-mail: e.bokdam@carinova.nl of tel. 06-57845087. Let op: vol = vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.