Buurtbusvereniging Vilsteren gaat twee nieuwe routes rijden en zoekt chauffeurs

0279595_Buurtbus.jpg

VILSTEREN – Vanaf december introduceert Buurtbus Vilsteren twee nieuwe routes. Dit zijn lijn 568: deze route verbindt Dalfsen, Vilsteren en Ommen (oost) en lijn 569: deze route loopt tussen Lemelerveld, Hankate, Lemele en Ommen (west).

De buurtbusvereniging is daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die als buurtbuschauffeur willen bijdragen aan het openbaar vervoer op het platteland. Met slechts drie uur per week kunnen deze vrijwilligers helpen om Ommen en de omliggende dorpen beter bereikbaar te maken. Wie dus wat tijd over heeft en zich wil inzetten voor de gemeenschap wordt uitgenodigd zich aan te melden. De buurtbus zorgt voor een cruciale verbinding tussen Ommen, de Stranden, Laarakkers en het station. Elke buurtbus heeft plaats voor acht passagiers en volgt een vaste route met meerdere halteplaatsen. Vrijwillige chauffeurs ontvangen vooraf een rooster waarin rekening wordt gehouden met hun beschikbaarheid en wensen. Last-minute ruilen van diensten is ook mogelijk.

Informatiebijeenkomst

Geinteresseerden die één keer per week of per twee weken een dienst kunt rijden, of eerst meer informatie wensen, kunnen contact opnemen met Karin Köster, die de nieuwe dienstregeling coördineert. Tel: 06-36157855 of per email: info@indeweer.nl. Karin verzamelt de namen van geïnteresseerden en nodigt hen uit voor een informatiebijeenkomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.