Burgemeester Erica van Lente neemt afscheid van de gemeente Dalfsen

0280235_Erica_van_Lente_ovv_Esther_Hardon.jpg

DALFSEN – Op maandagavond 1 juli neemt burgemeester Erica van Lente afscheid van de gemeente Dalfsen. In de 5,5 jaar als burgemeester heeft zij veel betekend voor Dalfsen en bijgedragen aan een gemeente waar het fijn wonen, werken en leven is. Daarom laat de gemeente Dalfsen haar afscheid niet ongemerkt voorbijgaan. Er zijn verschillende momenten waarop inwoners afscheid kunnen nemen van burgemeester Van Lente.

Het gemeentebestuur biedt Erica van Lente een afscheidsreceptie in het gemeentehuis aan. Voorafgaand aan de afscheidsreceptie is er een buitengewone raadsvergadering, waarin Erica van Lente haar functie als burgemeester van Dalfsen neerlegt. Inwoners zijn van harte welkom om bij de raadsvergadering en afscheidsreceptie aanwezig te zijn.

Programma

19.30 tot 20.30 uur: Buitengewone raadsvergadering (raadzaal)
20.45 tot 22.00 uur: Openbare afscheidsreceptie (foyer gemeentehuis)

Verschillende locaties

In de laatste week van juni neemt Erica van Lente daarnaast op meer informele wijze afscheid in de dorpen. Dit doet ze door aan te sluiten bij geplande gelegenheden en evenementen in alle dorpen van de gemeente.
*Woensdag 26 juni, 14.00 tot15.00 uur: Kledingbieb Onze Tante Leen in Lemelerveld (Handelsweg 20), daarna koffie in De Mozaïek (Kroonplein 58, Lemelerveld).
*Donderdag 27 juni, 8.00 tot 9.00 uur: op de weekmarkt in Dalfsen.
*Zaterdag 29 juni, 9.00 tot10.30 uur: op de jaarmarkt tijdens het Sproeifeest in Hoonhorst.
*Zaterdag 29 juni, 14.30 uur: langs de lijn bij de voetbalwedstrijd SV Nieuwleusen – PEC Zwolle in Nieuwleusen.
*Zondag 30 juni: bij de verschillende concerten van Muziek in de Tuinen (in Ankum en Oudleusen). Kijk voor locaties op: www.muziekindetuin-dalfsen.nl

Midden-Groningen

Erica van Lente wordt burgemeester in de gemeente Midden-Groningen. De Commissaris van de Koning beëdigt Van Lente tijdens een openbare vergadering van de gemeenteraad op dinsdag 9 juli. Over de procedure voor een nieuwe burgemeester van de gemeente Dalfsen volgt binnenkort meer informatie.

Foto: Esther Hardon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.